dostava

Trgovina

demo-attachment-656-Group-195

Lastna proizvodnja

159950662_197798822120452_4736535382223799259_n

Novost na slovenskem tržišču je depilacija s sladkorno pasto v patronah.

Ta edinstven način precej olajša in skrajša depilacijo večjih predelov poraščene kože, kot so: celotne noge, roke, hrbet, prsa..

Pasto v patronah enostavno segrejemo v grelcu, ki je univerzalen in ustreza vsem običajnim grelcem patronov.

Tehnike nanosa sladkorne paste v lončku

Hladna tehnika

Sladkorno pasto (različne trdote) na sobni temperaturi ali malo pogreto zgnetemo v kepico in jo nanesemo na kožo v nasprotni smeri in odstranimo v isti smeri rasti dlake. Tako preprečimo vraščanje, vnetje in rdečico. Ta postopek se praviloma zaradi zahtevnosti in poznavanja tehnike izvaja le v kozmetičnih salonih in je primerna predvsem za manjše površine kože, kot so bikini predel, pazduhe, obraz..

Topla tehnika

Za bolj preprosto tehniko priporočamo  odstranjevanje dlak  v lončku, katerega predhodno pogrejemo v grelcu. Toplo pasto (ne vročo) s palčko nanesemo na kožo v smeri rasti dlake. Na le to položimo trak, nato dlačice odstranimo s hitrim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlake. Ta postopek je manj boleč in za kožo bolj blag način odstranjevanja dlak, saj ne povzroča alergijske reakcije. Depilacija s trakovi se izvaja predvsem na večjih površinah poraščene kože: pri depilaciji nog, rok, hrbta, trebuha, prsi,..